MUPP

TACK FÄR VÄRLDENS SÄMSTA DAG!!!!!!!

snart sommarlov - woopii!

Håller på att fixa frukst, kokta ägg o en knäckemacka! Nu är det inte långt kvar till sommarlovat, sista exaimnationen den 2 juni sen är det lv - woopii!! Då är det snack om grillning med några i klassen, men får se måste tillbaka till jobbet - isåfall får jag komma efteråt! 
Imorgon ska jag träffa lmin illebror Simon en snabbis i stan och lämna en sak sedan ska jag byta bikinin jag köpte i tisdags. Efter det ska jag träffa Pia och Katharina vid Medis vi ska på Bodypump (som för övrigt är skit jobbigt)

I helgen kanske Krilles lillebror  Nicklas kommer och hälsar på för att kolla ut en student present han vill ha, så himla svårt att köpa något då han inte säger vad han vill ha. Haha - Sen kanske vi ska hjälpa Rickards tjej Malin att flytta, jag har inte lovat något men Krille har - så jag behöver inte om jag inte vill- YES!

Här kommer en låt som jag tycker är väldigt sommrig - vet inte men tänker på sommaren när jag hör den?
Veronica Maggio - 17 år



snart sommarlov

Igår hade vi som sagt muntliga - gick bättre än jag förväntat mig! skönt
Efteråt åkte jag Pia, Louise och Katharina till stan och kollade lite i affärer, hittade en bikini på hm samt ett par söta skor på Belle. Ska dock åka  och byta toppen på bikinin då den ser lite för stor ut, måste prova en storlek mindre. Efter åt satte vi oss på nått ställe som hette Wok, drack öl, snackade skit och hade riktigt trevligt - Tack för det tjejer det kändes som jag behövde det!


Idag ska vi hem till Pia för att skriva sista arbetet som ska redovisas den 2 juni, en är det sommarlov!
Gud va skönt!
Puss

Ledig

Idag är det sista dagen för examinatinen, jag känner mig väl klart.
Ska öva nu eftersom det ska redovisas imorgon.
Det är bara en punkt kvar som inte jag kan styra, gensvaret med en i klassen!.
Vi ska skicka till varandra ikväll!
Så skönt att det här är sista jobbiga uppgiften innan "sommarlovet", har en gruppuppgift kvar,
som man kan höja betyget på! Inte för jag tror mitt kommer höjas,
jag har iaf godkänt och det är ju bra skit!
På onsdag ska jag träffa en i klassen vi ska hitta på något skoj men vi vet inte vad än - men det ska bli kul!


Nu är det snart lov, har jobb så det är skönt - jobbar skift så är ledig ibland! MYCKET BRA!!
Då ska jag träna och sola om vädret tillåter det.

Sommaren
Jobba,
vila upp mig,
en tripp till Borås,
kanske Vimmerby.
sola, bada? och träna
bara ha det skönt.
umgås med vänner,
med krille,
med familjen.
en tripp till farbrors landställe
god mat,
m.m


helgen som varit

Nu är denna lång helg slut, haft en jätte mysig helg med min älskling - bara tagit det lungt och myst. Igår var vi i stan med pappa, simon och felicia. Oj vad stor hon har blivit - hon blir ju bara sötare och sötare! åh
Sedan åkte vi vidare till Bålsta på fest hos Krilles förra chef sebastian, hans fru och massa andra. Var riktigt trevligt, men kan ju säga GUD va äldre människor dricker mycket alkohol!!! Man trodde liksom det skulle vara tvärtom, men de kanske inte drack så mycket när de var unga! (dom som var där var minst 10 år äldre än oss  - men betedde sig som 18!!)
Haha men det var jälvigt roligt bara jävligt drygt att åka hem sen, eftersom det typ tog 1½ timme hem - kom hem vid kvart över 3 - skönt!


Nu sitter jag och försöker plugga är skit trött, kommer inte på mer att skriva men vågar inte skriva ut ännu. Jag blir aldrig rikigt nöjd men va ska man göra!
Nu ska jag forsätta, Puss


Mobil djungeln

Har ett litet dilemma, jag ska ju köpa ny mobil när jag får skattepengarna. Dessa två är det som jag står och väljer mellan. Båda har ungefär samma innehåll, den ena har bättre kamera annars är det typ samma sak! (Självklart skiljer priset med, eftersom den ena släpps i sommar)

Men dilemmat är vilken som är snyggaste - haha! Så om någon vill säga vad de tycker?
Jag är nästan helt säker på att jag vill ha silver, i någon av dessa modeller!

1. Sony ericsson w715





2. Sony ericsson w995 -  tror jag den heter





alltmöjligt

Här sitter jag och försöker plugga, tråkigt när min älskling är ledig plus att jag inte riktigt vet om jag gjort rätt - men what ever!  Jag har iaf fått sommarjobb så det känns skönt, jag ska jobba på pappas jobb - börjar redan 1 juni och jobbar juni, juli och de två första veckorna i augusti! Jag ska jobba skift så är ledig lite i bland, så det känns skönt. Vi ska åka till Borås i slutet av august i och hälsa på lite vänner, det ska bli mys det är så himla fint - antar att det blir en vända till Göteborg med. (shoppa, shoppa, shoppa)
Mina svärföräldrar kommer hit i början av augusti med får hoppas jag är ledig någonting då så jag inte bara är tråkig och jobbar. Jag kommer säkert missa Nicklas (Krilles lillebror) student den 5 juni med och det suger ju balle, men jag hoppas han inte blir för ledsen - jag hade gärna kommit bort lite och åkt till fina och lugna Vimmerby över helgen.


Nej nu ska jag försöka plugga vidare, pusss

If i were a boy

Beyonce ft R.Kelly - If I Were a Boy
Grymt bra version




Ny blogg

Så nu har jag äntligen skaffat mig en ny blogg, det känns skönt. Nu har det varit mycket i skolan så har inte haft tid att skriva så mycket i den gamla så tänkte att jag lika gärna kan skapa en ny. Har en hemtenta kvar sen en grupp examiantion kvar sen är det äntligen "sommarlov".

Jag har fått sommarjobb, så slipper oroa mig för det. Ska jobba på pappas jobb i packsalen. Jag ska alltså packa alla tidningar, woho! Packa och packa, trycka på en knapp så packar maskinen alla tidingar. Jag ska jobba skift så det tidigaste jag börjar är 5:45 och det senaste ca 22. Tjänar  grymt bra plus att man får massa OB - det är guld värt. Får bara akta mig för CSN - jag får hålla kolla på vad jag tjänar så ska det nå lösa sig!

Nu ska jag forstätta plugga, skriver lite mer senare. Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0