shit va grym jag är

SHIT va bra jag är på att uppdatera det är ju helt sjukt - haha! Jag och babe hade det iaf hur mysigt som hellst i Borås/Göteborg. Köpet massa skoj, åt god mat och hotellfrukosten var SÅ jävla god haha ( Det bästa med att bo på hotell) Jag köpte bland annat nya skinn convers skor, den BÄSTA plattången, en t-shirt, underkläder, tröjor, byxor och lite sånt.

Skolan har rullat igång igen och är  väl sååådär taggad juste nu. Börjar med den tyngsta kursen och ska ha läst  om tre teoretiker på 3 veckor och sen ha en salstenta - hur ska detta gå? :P Börjat med Skinner som ska va utläst tills på tisdag plus att man ska ha hittat centrala begrepp. Det går okej, men klokare blir jag inte på den gubben asså! Sen väntar mina älsklingar Vygkotskij och Piaget - haha mysigt!

Imorgon ska vi äntligen ut vi vikarier på DNEX, får hoppas att det blir lyckat nu! Ska möta Amanda i stan efter skolan vi ska kolla lite i affärer sen gå på systemet sen hem för att fixa oss inför kvällen. Sedan kommer pojkarna lite senare eftersom dom jobbar - ska bli rikigt kul!

Nej nu tänkte jag gå på en till dejt med Skinner - vi hörs!! PUSSSIPUSSS!

RSS 2.0