GI

Denna blogg kommer nå bli tråkig ett framöver då jag ska börjar med körkortet nu, och det jag kommer skriva mest om är typ mat och vikt så jag håller reda på vad jag äter eftersom jag börjat med GI (igen).

Men här kommer mina mått idag 090922:
Midjemått (över naveln): 86 cm
Midjemått (precis över naveln under nedersta revbenet): 83 cm
Höftmått: 104 cm (OH HERREGUD)
Jag har ingen våg och tänker inte skaffa en heller för om jag stirrar mig bilnd på vågen kommer jag fan  bli sjuk!

Och igår åt jag:
Frukost: Naturell yoghurt, hallon, blåbär och linfrön
Lunch: Några kalkon skivor, ostskivor och naturell keso
Middag: Köttbullar och rödbetssallad!

Idag har/ska jag äta:
Frukost: Naturell yoghurt, hallon och linfrön
Mellanmål: Frukt
Lunch: No idé får se!
Mellanmål: Frukt
Middag: Lax i folié och massa grönsaker!
Träning: Step/muskel!

Jag kommer att mäta mig ungefär en gång i veckan för att se om det hänt något, har läst att om man äter p-piller att det ofta tar längre tid att se resutlat - så fösta veckan kanske det inte händer så mkt! Men eftersom jag gjort detta innan så vet jag att det funkar!

Nu ska jag klä på mig ska iväg och träna med Pia sen plugga!!

Puss

090909

Trodde inte denna kurs skulle va såhär jobbig men herregud känns som man inte har någon fritid - men kanske såhär det kommer vara i framtiden - hihi jobbigare och jobbigare. Så har inte riktigt tid att uppdatera så mkt som jag skulle vilja.

Här är kortfattat vad som hänt och vad som kommer hända:

  • Vi vikarier på DNEX  har iaf varit ut nu och det var såå himla roligt - jag saknar dom mest men jag saknar alla på jobbet och bara gå dit varje dag men men! Bilder kommer längre ner sen från när vi var ute.
  • Jag har som sagt slutat med barnvakts jobbet och det känns verkligen som en sten lyfts från min axlar - så skönt!
  • Jag har köpt en ny mobil - en Sony Eriocsson W995 silver- SÅÅÅ Fin!
  • Jag har ÄNTLIGEN hittat den perfekta skinnjackan i min storlek och allt - på Zara. Me love it!
  • I helgen ska vi på kräftskiva hos Sebastian och Linda + en massa mer. [Pratade med Amanda igår och hon ska tydligen också på kräftskiva i Bålsta - hoppas det är i närheten så vi kan säga hej :)]
  • Farmor fyller 70 år den 1 oktober och alla ska till Barcelona för att fira henne - men jag kan tyvärr inte följa med då jag börjar en ny kurs då - och just den veckan så är det otroligt mycket i skolan!



Och till sist idag fyller min älskling 22 år! GRATTIS - jag älskar dig!





Jag och Amanda innan grabbsen kom

Martin i ett nötskal ;)

Martin och Patrik - söta!

Martin och Axel - alltid lika knäppa :)

DNEX vikarierna är bäst! ♥


PUSSHEJ


onsdag 2 september

Shit va skolan tar på mina krafter, herregud va mycket det är att läsa och förstå! Har läst en bok HELA dagen idag då mener jag HELA - jag tror jag har fattat det stora huvuddragen men allt imellan ska man kunna det - texten flyter ut så mycket och allt snack imellan är det viktigt, fan asså! Boken ska vara utläst tills på fredag och jag har ett helt kapitel kvar och minst 20 sidor på det jag håller på att läsa nu, men orkar verkligen inte läsa mer idag! Sen ska man tydligen har läst en annan bok tills på måndag, herregud jag har ingen fritid längre! aja sånt är livet!

NU har jag iaf vågat tagit första steget och sagt till mina barnvakts föräldrar att jag inte orkar/hinner med att hämta barnen två dagar i veckan eftersom jag vill fokusera på skolan, så imorgon är min sista dag där ska bli riktigt skönt faktiskt att bara fokusera på skolan och slippa oroa sig att inte hinna läsa o bli klar med allt i tid - perfekt!!


Nu ska jag vila o se lite på tv, PUSS

RSS 2.0