Nu börjar sommarlovet - eller jobblovet!

Idag har jag gjort klart min tenta och nu ska jag bara vänta tills på fredag då vi ska maila in den - och på fredag fyller även min lillebror 18år (helt sjukt!!).
Imorgon börjar som sagt jobblovet och jag ska jobba där jag jobbade förra året, på DNEX i packsalen med alla härliga människor så det blir nå bra även fast jag skulle vilja vara lite med ledig då detta är mitt sista sommarlov. Nästa sommar är jag färdig förskollärare och lågstadielärare (om allt går som det ska, och som det gjort hittils)- LÄSKIGT men väldigt skönt att slippa alla böcker!!!


Nu skiter jag i det här och ska ner till tvättstugan!


Mina mål

Jaha va bra det gick för mig att blogga nu asså! Men har som sagt nu har jag börjat med GI igen eftersom jag vet att det funkar - så nu har jag tagit tag i detta! Går promenader och i sommar ska jag använda jobbets gym och efter sommaren köpa träningskort igen! Nu jävlar är jag på g igen - och ska tappa alla kilon som jag gått upp igen och de extra kilon jag gått upp - detta SKA GÅ!!! Jag måste ha pli på mig själv och klara detta denna gång, och inte slavara! Jag kommer inte kolla på kilon på vågen - eftersom jag inte äger en våg plus att jag blir blind på kilona om det inte händer något, utan jag ska kolla på mått och kläderna det tycker jag ger mycket mer och jag blir gladare av att se att kläderna passar igen ;P hihi! Har de bästa förutsättningarna i sommar eftersom jag jobbar där det finns 3 rätter att välja på och ett helt salladsbord så detta ska gå nu!

Nej nu ska jag äta brunch - kokta ägg och knäckebröd + lättfil :)

ojojoj vad jag är bra på det här med att blogga!

Herregud jag är verkligen bäst på det här med att uppdatera men tänkt att jag skulle försöka bli lite bättre nu, har ju hela sommaren på mig nu och till hösten ska jag skriva c-uppsats så då har jag "lite" tid! Har läst blid denna termin och nu läser jag naturvetenskap, riktigt bra kurser även fast bildläraren var ett svin!
Till sommaren ska jag jobba på DNEX som jag gjord förra sommaren, ska bli riktigt skönt och roligt! De ringde rätt sent så jag var orolig att jag inte skulle få något sommarjobb men så ringde dom! GUD jag är så himla lycklig över det - mitt sista sommarjobb för nästa sommar tar jag examen! WOHO!!!

Som sagt nu är det inte långt kvar tills jag är färdig lärare och det känns lite läskigt men även skönt att vara färdig efter 3½ års slit! Jag har som sagt två jobb erbjudanden redan så jag får se om det blir något av dom eller om jag väljer att söka mig någon annastans! :)

tjenispenis vi hörs väl förhoppnignsvis imorgon med då ;p

RSS 2.0