Boots are made for walkning

Igår var första föreläsningen på nya kursen verka väl helt okej - inte för att föreläsaren var särksilt bra men men! Igår gick jag och en tjej från klassen hela vägen från skolan (Thorildsplan) in till centralen i det fina väderet, det var riktigt skönt faktiskt! Och jag hade mina nya boots på mig, jag som alltid får skavsår när jag har nya skor på mig - fick inte det! WOHO, så dessa skor kommer nog att användas flitigt iaf tills snön kommer för då åker mina nya varma stövlar på, lite högre och varma!

Är även trött på människor som beter sig som om de våre 14 år, sånt tjafs orkar jag inte ens ta tag i! well well, skit samma jag är glad idag iaf och lite lungare :)

Det är bra att jag har både Krille och Nettan annars hade jag aldrig vågat och annars hade jag aldrig mått bra av det jag gjorde, och sen så fick de mig att inse vad vänner EGENTLIGEN är och att man inte ska ta skit, så tack mina söta söta söta! Jag älskar er båda två väldigt väldligt mycket! :) <3


Äger nu ett par kikki boots

Är helt överlycklig, har sprungit runt halva stan för att leta efter mina dröm skor - ringt varenda butik som finns! Åkte blåa linjen idag och såg en tjej som hade en Monki påse som kom från kista hållet - kista tänkte jag, där finns det ingen Monki butik iaf inte enligt deras hemsida.?Jag klickade lite på mobilen och insåg att de öppnade en Monki butik där IDAG, olyckligtvis hann jag inte själv åka dit idag eftersom jag hade tid hos läkaren halv 4 och klockan var då 3. Eftersom min käre far jobbar i Akalla ringde jag honom och bad väldigt snällt och frågade om han kunde åka till Kista Gallerian för att kolla om skorna fanns i st 37 (de är slut i överallt då menar jag överallt - men tänkte eftersom butiken är ny så borde det ju finnas) jag förklarade vad skorna hette, hur de såg ut, vilken storlek och vad affären hette.  Pappa sa att han inte visste om han skulle hinna eftersom han kanske skulle sluta sent, sen ringer han mig vid 5 och frågar om det var storlek 37 jag skulle ha och sa att han höll i ett par. Ska jag köpa dom eller? frågade han. Min snälla lilla pappa köpte skorna till mig så nu äger jag ett par Kikki Boots - är helt överlycklig!


ett inlägg för jag inte uppdaterar så mkt Nettan ;)

"Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls"

Kent - Socker




Jaha snart är den näst sista kursen slut för denna termin, ska lämna in hemtentan imorgon och det har väl gått bra tycker jag - sen om läraren tycker det är en annan femma eftersom hon är helt psyko! (men försöker intala mig själv att hon inte han rå för det - haha) På torsdag börjar sista kursen för denna termin - specialpedagogik i en skola för alla, låter faktiskt riktigt intressant! Sen är det jullov sista dagen i skolan 16 dec, första dagen i skolan efter lovet 11 jan = väääääälidgt långt jullov (men med tenta skrivande, säkert)  Plus att älskingen också är ledig såå länge - mysigt vi kommer ha det!

I december får vi även veta vilka kurser vi kommit in på till hösten och jag hoppas verkligen jag kommer in på mina försahandsval, naturkunskap mot yngre åldrar och gestaltande lärarprocesser i bild  form *håller tummarna*
Denna jul kommer förövrigt bli mysig, jag och Krille ska fira den hos min släkt denna jul hemma hos min älskade farmor + min lilla lilla släkt! Sedan ska jag hem till mamma den 25e och fira engelskjul med henne - yeah! Krille åker nå ner till Vimmerby då så får jag komma ner lite senare med den otroligt roliga bussen! aja nog om julen!

I helgen ska jag, Patrik, Axel och *hoppas, hoppas, hoppas* Martin åka till Uppsala och fira lilla Amanda som blir stor flicka (hela 20 år, hihi). Men eftersom Krille föräldrar även kommer upp hit denna helg kan jag tyvärr inte sova över så stackars Krille får åka hela vägen till Uppsala och hämta mig, för vi ska ut och äta lunch med hans familj på söndag innan de åker hem! Men det är alltid bäst att vakna i sin egen säng när man är lite trött dagen efter (OBS - jag blir aldrig bakis - men såå trött - hahaha!)

aja nu har jag uppdaterat lite för dig min älskade nettan ;) LOVE YOU!! PUSSS


RSS 2.0