BLÄ

Helt säker på att jag mötte en peddo i älvsjö igår natt. Jag står och väntar på Krille vid bussen så står det en bil där, jag tror han står för han också ska hämta nån, då åker han fram till mig och säger " Heej, är det du som flyttat in i min port, långbrovägen 34?" så svara jag "eeeeeh neeej" han säger då "aha okej tänkte bara om du ville ha skjuts neråt när jag ändå ska ditåt"  sen åkte han iväg - det äckligaste är ju att jag bor där fast ett annat port nr, och att jag och Krille möter honom på vägen hem, äcklet är alltså på väg tillbaka till stationen - som han väntar på att få "skjutsa" hem nån. USCH - tur att babe kom bara en minut efter!

update

Hade världens bästa födelsedag - tack älskling! Mkt god mat och egen bakad tårta :) Jag fick som sagt en tidig födelsedags present - en vinterjacka! Sedan önskade jag mig pengar eftersom vi ska köpa tallrikar o sånt på cervera, så igår var vi där och beställde allt - de ska ringa när allt kommit! Äntligen har vi börjat ta tagi saker - känns riktigt skönt!
Igår kväll tittade jag runt på blocket som jag burkar göra efter matbord och stolar (då vi nu har ett tomt matrum), hittade ett jätte fint ekbord med 6 stolar till med två klädslar - vi ringde och de hade kvar borde så vi åkte iväg mot Täby för att kolla på bordet. För det första bodde hon inte där hon hade skrivit på blocket - bra jobbat! Vi ringde och hon förklarade vägen, de bodde i Täby Kyrkby (alltså så åkte vi en jävla omväg innan). Det tog ett tag men jag och babe har världens bästa lokalsinne tillsammans så vi hittade - nu hittar vi i hela Täby med, eller hur älskling? ;) För övrigt så bodde de i världens mysigaste område med massa fina hus (nej inte alls avis). Bordet var perfekt och precis vad vi letade efter så vi köpte det - såg helt oanvänt ut eftesom de hade varit så flitiga och oljat in det ofta plus att de typ suttit vid bordet 2 ggr. Fan man kan  hitta grejjer på blocket alltså, matbord + 6 stolar och våran underbart sköna soffa som vi köpte för 2 år sen! Bordet var värt varende öre, så i veckan ska vi måla om rummet, sätta ihop bordet och allt när det är klart! Sedan kommer pappa i veckan och han och Krille ska sätta upp våran nya TV-bänk på väggen! Kommer bli prefekt - det som fattas i vardagsrummet nu är ett nytt soffbord, se det passar in med allt annat, och möjligvis en ny matta! :)

Jag är väldigt glad just nu! :)

ps. körlektionen idag gick väldigt bra med! plus poäng till mig!


Ke$ha - tik tok


091001

Idag fyller min älskade FARMOR 70 år! GRATTIS GRATTIS GRATTIS

JAG ÄSLKAR DIG MEST I HELA VÄRLDEN!<3


RSS 2.0